Brenda Masonymf

De volgende ochtend waren Peter en Mireille rond zeven uur klaar wakker. Peter gaf Mireille de opdracht de Jacuzzi klaar te maken, Peter ging naar “het zweethok” waar inmiddels Brenda en Karl al weer wakker waren. Peter maakte rustig de rijgveter los waarmee de rubber afdekflap was vast gemaakt. Toen deze los was trof een penetrante geur van zweet, sperma en vrouwelijk geil hem, wat no verergerd werd toe hij de flap helemaal losgooide en de lichamen van Karl en Brenda bloot kwamen te liggen. Beiden baadden in het zweet natte haren van Brenda plakten overal aan haar lichaam, ze hadden duidelijk niet stil gelegen. Peter maakte nu eerst de handen van Brenda los, om deze met twee polsboeien op haar rug te binden. Daarna ritste hij haar benen los en hielp hij haar voorzichtig van de tafel af, voorzichtig, want de dikke dildo zat nog steeds in haar kutje en vastgesnoerd aan het hoofd van Karl. Met een soppend geluid kwam de dildo los uit haar kut, waarbij een grote stroom geil uit haar kut liep over Karl heen. ie had daar nauwelijks erg in, zo erg plakte hij al van haar kutsappen. “Hooeeghhh!” bromde Brenda toen ze de dildo uit haar voelde glijden, Na een kleine 6 uur de dildo in haar kut te hebben gehad was het daar onderin wel erg gevoelig geworden. Peter hielp haar op haar benen wat haar duidelijk moeilijk af ging, ze stond te wiebelen op haar benen. Achteraf vertelde ze dat dat kwam omdat ze niet steeds met haar volle gewicht op Karl had willen liggen en af en toe met haar benen had geprobeerd haar gewicht van hem af te houden. Peter gaf haar het advies op de hoek van de tafel te gaan leunen tot ze weer kon staan en daarna moest ze naar de jacuzzi-ruimte toe. Inmiddels was Peter bezig Karl los te maken, ook hij kreeg gelijk twee polsboeien om, alleen bij hem voor zijn buik, omdat hij nu eenmaal op zijn rug lag en Peter geen mogelijkheid zag hem eerst te laten zitten. Hij maakte daarna de Knevel los en haalde deze uit de mond van Karl, wat niet makkelijk ging, want Karl zijn mond zat verkrampt rond de leren ildo. Zodra Karl de dildo uit had ging hij met zijn mond allerlei bewegingen maken om deze weer soepel te krijgen. Ook bij hem werden zijn benen bevrijdt en ook hij stond in eerste instantie wiebelig op zijn benen. Peter bekeek het naakte echtpaar van top tot teen en zag wat hij wel verwachtte: beiden hadden een van vocht verrimpelde huid, stonken een uur in de wind en begonnen te rillen van kou en vermoeidheid over hun hele lichaam. Dat laatste spoorde Peter aan om hen zo snel mogelijk naar de jacuzzi te brengen, waar Mireille al in het heerlijk warme water op hen lag te wachten. Beiden stapten met hun gebonden handen voorzichtig in het warme water en nadat Peter zich bij hen gevoegd had lagen ze gevieren heerlijk te genieten. Peter en Mireille masseerden om beurten elkaar en Brenda of Karl en dat hielden ze bijna een uur vol. Peter stapte als eerste uit de Jacuzzi en zei, “Zo ik ga het ontbijt klaarmaken en daarna is het tijd voor de laatste straf!” “Hé, Ho!” zei Karl. “Ik weet niet wat je van pln bent, maar ik moet wel naar mijn werk toe vandaag!” Peter draaide zich om en zei: “Dat is dan een kleine misvatting meneertje! De afspraak was dat diegene die verloor 24 uur de slaaf van de ander zou zijn! Nou kijk ik niet op een uurtje, maar tot zeker eind van de ochtend ben je van mij! Maar maak je niet druk, ik heb je lab al gemaild dat je vandaag helemaal niet komt, dus dat is geregeld!” “Mmm, nou ok!” mompelde Karl binnensmonds, niet echt blij met de geboden oplossing, want als Peter de gehele dag afgezegd had, dan was niet zeker dat hij rond de middag al weer “vrij” zou zijn. Een paar minuten na het vertrek van Peter haalde Mireille Karl en Brenda een voor een uit bad om ze lekker droog te wrijven met een grote handdoek. Daarna trok ze zelf een super sexy leren jurkje aan dat als gegoten om haar lijf zat en tot net over haar billen reikte. Toen ze daarbij een paar stillettopumps aan trok, kwam de onderkant van haar billen net onder de rand uit, wat haar een vreselijk geil aanzicht gaf. Krl keek er afwachtend op de dingen die komen gingen naar en zijn penis reageerde daar bijna direct op, daar waar hij bij de volledige naaktheid van Mireille nauwelijks warm of koud werd. Wie zei er ook weer dat kleren de man maakten? Hij niet!

Author: Samantha Rone